Hooggevoelig en werkfit

Als hooggevoelige werknemer ervaar je dagelijks veel uitdagingen in je werk en voel je dat je niet zo werkfit bent als je zou willen. Wellicht doe je werk dat niet goed bij jou past of werk je onder omstandigheden die jouw dagelijks chronisch overprikkelen. Dit kan er uiteindelijk voor zorgen dat je uit het arbeidsproces valt en je te maken krijgt met overspannenheid, een burn-out, bore-out, depressie of fibromyalgie. Met daarbij klachten als buikpijn, hoofdpijn, spierspanning, voortdurende onrust, piekeren en slaap- of eetproblemen.

Als je dit leest ben je wellicht al uitgevallen. Dat is geen fijne situatie. Gelukkig is er hulp voor jou. Ben jij hooggevoelig en heb je op dit moment een ZW- of WGA-, WAO-, WAJONG- of WAZ-uitkering via het UWV? Dan kom je in aanmerking voor een UWV re-integratietraject, speciaal voor mensen die door hun hooggevoeligheid uitdagingen ervaren in hun werk.

Hooggevoelig heel gewoon

Ik ben verbonden aan Hooggevoelig heel gewoon. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk. Voor het UWV doen we de re-integratiediensten: Modulaire-, Werkfit-, Naar Werk-trajecten en Jobcoaching. Voor andere werkgevers en bedrijven doen we trajecten op maat, op basis van offertes. Welke situatie voor jou ook van toepassing is, je kunt rechtstreeks of via mij contact opnemen met Hooggevoelig heel gewoon en dan stemmen zij verder af, bijvoorbeeld met het UWV of je werkgever.

Als officiële UWV Werkfitcoach en Hooggevoeligheidsdeskundige mag ik jou begeleiden in jouw herstelproces. Tijdens dit traject onderzoeken wij samen waar jij persoonlijk en op je werk tegenaan loopt qua hooggevoeligheid, hoe je dit kunt herkennen en uiteindelijk hoe je met behulp van concrete handvaten hiermee om kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat jouw basiskracht wordt vergroot, waardoor je uiteindelijk ook meer inzicht krijgt in wat jij nodig hebt als werknemer en welke baan hier het beste bij past voor uiteindelijk duurzame re-integratie.

Integrale aanpak

Ik geloof dat mensen meer zijn dan een optelsom van lichaam en geest; ik kijk daarom naar jou als geheel. Ik help je met een combinatie van gerichte (bewustzijns-)coaching en mindfulness. Waar nodig (en altijd in overleg met jou) doe ik bloedonderzoek en geef ik advies over voeding en supplementen. Dit laatste doe ik bijvoorbeeld als je bij mij komt met een burn-out, chronisch somatische klachten of fibromyalgie. Ik heb al vaak mogen ervaren dat dit naast mijn mentale begeleiding een goede lichamelijke ondersteuning biedt. Zodat jij je zowel mentaal als fysiek weer beter gaat voelen en uiteindelijk weer werkfit wordt.

Jouw hooggevoeligheid kun je nu wellicht als last ervaren. Met mijn begeleiding leer je hoe jij het talent daarvan kunt gebruiken en de last ervan vermindert. Zodat jij je aan het eind van een werkdag niet op de bank hoeft te slepen om daar niet meer vanaf te komen, maar nog energie hebt om van je avond te genieten en op een ontspannen manier bij kunt tanken.

Klikgesprek en aanmelden

Wil jij samen met mij een traject aangaan? Vraag dan via het aanmeldformulier (rechts op deze pagina) een klikgesprek met mij aan. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we waar je tegenaan loopt en wat je graag zou willen (bereiken). Het klikgesprek verplicht je tot niets. Je kunt erna aangeven of je wel of niet met mij wilt werken. Besluit je dat je door mij begeleid wilt worden, dan zorg ik ervoor dat er via Hooggevoelig heel gewoon contact wordt gemaakt met het UWV om jouw traject op te kunnen starten. Heb je hierover nog vragen dan kun je me rechtstreeks mailen via nicole.unterlander@hooggevoeligheelgewoon.nl of neem contact op met Hooggevoelig heel gewoon via mail info@hooggevoeligheelgewoon.nl of bel naar 0570643053.

Wil je meer informatie over wat Hooggevoelig heel gewoon allemaal doet? Klik op het logo rechts.

Aanmeldformulier klikgesprek UWV Werkfittraject

1 + 6 = ?

Hooggevoelig Heel Gewoon