Puur Optimaal Welzijnstraject

Ervaar jij veel stress en overprikkeling gedurende de dag? Weet je niet meer hoe je moet ontspannen? Ondervind je daarbij veel last van je hooggevoeligheid en heb je echt geen idee hoe je hiermee om moet gaan? Het potje is leeg, je hoofd overvol, de tranen prikken regelmatig achter je ogen. Daarbij heb je ook allerlei vage, wisselende pijntjes in je lichaam. Hoe moeilijk en eng het ook is om toe te geven, je hebt nu gewoon hulp nodig.

Iedereen ervaart in zijn leven in meer of mindere mate regelmatig stress. Dat is in principe heel normaal. Het is een onderdeel van ons leven, of we dat nu leuk vinden of niet. De mate van stress en de klachten die je hiervan ondervindt zijn echter afhankelijk van hoe je ermee omgaat. En hoe groot de stress is. Als hooggevoelig mens ben je helaas ook nog eens gevoeliger voor stressfactoren en heb je meer tijd nodig om weer rust te ervaren. Je doorvoelt alles meer, verwerkt alles dieper. Gevolg is dat de stress in je hoofd en lichaam chronisch wordt, je er lichamelijke klachten van krijgt en je het gevoel hebt dat je het niet meer onder controle hebt. En voor je het weet zit je overspannen thuis. En dat is nu net wat je niet wilt.

Wil jij ook:
 • Leren omgaan met jouw persoonlijke kenmerken van hooggevoeligheid
 • Beter om kunnen gaan met stress en de drukte van het dagelijkse leven
 • Hulp om van het piekeren af te komen
 • Meer vertrouwen en inzicht in jezelf krijgen
 • Meer van jezelf leren houden, waardoor je keuzes gaat maken die beter bij jou passen
 • Overzicht hebben en houden
 • Meer rust, kracht, ontspanning en energie ervaren
 • Geen pijnlijke, vage klachten in je lichaam meer hebben, maar je weer energiek voelen.
Voor wie?

In dit traject heb ik de Puur Welzijnscheck en het Puur Hooggevoelig Welzijnstraject gebundeld. Ga je dit optimale traject met mij aan, dan zorg ik ervoor dat jij je bewust wordt van hoe je nu met jouw hooggevoeligheid, en alles wat daarmee samenhangt in je leven, omgaat. En ervaar je in hoeverre dat gevolgen heeft voor hoe jij je mentaal en fysiek voelt. Je wordt je daarbij ook bewust van jouw specifieke kenmerken van hooggevoelig zijn, hoe je deze kunt herkennen en wat je concreet kunt doen om dit niet meer als een last te ervaren, maar als een kracht. Ten slotte krijg je door de bloedanalyse ook inzicht in wat al die stress, overprikkeling en roofbouw op jezelf fysiek en mentaal inmiddels voor gevolgen heeft. Uit ervaring weet ik dat veel hooggevoelige mensen naast mentale klachten ook lichamelijke klachten hebben. Denk bijvoorbeeld aan fibromyalgie, vermoeidheidsklachten, hoofdpijn of onbegrepen (vaak wisselende chronische) pijnklachten. Daar kan ik met voedings- en suppletie advies ook de nodige verlichting in geven.

Dit programma bied ik meestal aan bij overspannenheid- of burn-outklachten. Maar ook als je dat niet bent (gelukkig maar!), maar wel een totale welzijnscheck wilt en (preventief) wilt leren omgaan met je hooggevoeligheid om genoemde klachten te voorkomen. Dan is dit een goed traject waar je langdurig profijt van krijgt.

Wat ik je concreet bied
 • 9 coaching sessies van 1,5 uur. Timing hiervan bepalen we samen
 • Bloedanalyse voor een uitgebreide welzijnscheck (inclusief laboratoriumkosten en prikset)
 • Voedings- en suppletie advies
 • Mapje met oefen- en leesmateriaal
Kosten

Dit programma kost in zijn geheel € 1.038,- incl. BTW. Dit is inclusief de laboratoriumkosten, maar exclusief eventueel voorgeschreven suppletie.

Bij betaling in 1 keer ontvang je 5% korting op de totaalprijs en betaal je € 986,10. Betaling in 2 termijnen is mogelijk. Dan ontvang je alleen geen 5% korting en betaal je 2x € 519,-.

Je ontvangt de (eerste) factuur voor aanvang van het traject. Bij de eerste sessie ontvang je een mapje voor het maken van aantekeningen en het voegen van de eventuele oefeningen die je tijdens de sessies krijgt aangereikt.

Een terugkomsessie op een later tijdstip is uiteraard altijd mogelijk. Deze kun je los afnemen naar behoefte. Een losse sessie van 1,5 uur kost € 105,- incl. BTW.

Voor informatie over betalingsvoorwaarden, het niet tijdig afzeggen van afspraken en dergelijke gelden mijn algemene voorwaarden.

Ik gun het echt ieder hooggevoelig mens om gebalanceerd in het leven te staan. Uit eigen ervaring weet ik hoe je leven daardoor kan veranderen.

Aanvraag Puur Optimaal Welzijnstraject

4 + 3 = ?