Puur Welzijnscheck

Hoe je eet, drinkt, slaapt, denkt, beweegt, ontspant en hoeveel stress je hebt, dat heeft allemaal invloed op hoe je je voelt. Hoe voel jij je op dit moment? En wat zou je ervan vinden om precies te weten wat je nodig hebt om je weer vitaal en ontspannen te voelen?

Oververmoeid en uitgeblust

Je hebt een drukke baan, je holt van afspraak naar vergadering en van werk naar de school van je kinderen en de supermarkt. Tussen de bedrijven door eet je snel wat en ’s avonds probeer je binnen korte tijd nog een enigszins verantwoorde maaltijd voor je gezin neer te zetten. Maar dat lukt niet altijd. Als de dag bijna voorbij is, het spul in bed ligt en je eindelijk even tijd voor jezelf hebt, lig jij uitgeblust op de bank. Uiteindelijk ga je doodmoe naar bed en slaap je onrustig. De volgende dag wordt je niet echt uitgerust opgeschrikt door de wekker wakker en begint er weer een nieuwe hectische dag. Kun je je voorstellen welk effect dit op jou heeft als dit dag in dag uit, jaar na jaar, zo doorgaat? Niet zo gek dat jij je oververmoeid en uitgeblust voelt.

Jouw bloed vertelt jouw persoonlijke verhaal

Jouw bloed is een graadmeter van hoe het met je gezondheid gesteld is. Dit stroomt dagelijks zo’n 7000 keer rond door je bloedvaten met een uiterst waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen worden vervoerd van orgaan tot orgaan, van cel naar cel. Het bloed bereikt elke afgelegen uithoek van je lichaam, van je teennagels tot je haarwortels. Het bloed is daarnaast niet alleen transportmiddel maar ook temperatuurregelaar en middelpunt van je afweersysteem. Uit jouw bloed kan dus veel informatie worden gehaald over hoe het precies met jou gaat. Jouw bloed vertelt jouw persoonlijke verhaal. Het vertelt waar er een tekort aan is, waar een teveel en wat er uit balans is. Hoe mooi is het als je weet hoe jij ervoor staat. Maar ook wat je kunt doen om dat weer te herstellen. Let op: deze bloedtest is een energetische test en is niet wetenschappelijk onderbouwd.

Wat er dan precies wordt gemeten?

Met de bloedanalyse die ik laat uitvoeren wordt er gekeken naar:

 • je gevoeligheid voor allerlei soorten voeding;
 • je gevoeligheid voor omgevingsfactoren als straling (WIFI), energetische belasting;
 • je gevoeligheid voor en belasting als gevolg van toxines e.d.;
 • je behoefte aan vitamines, mineralen, vetzuren en dergelijke;
 • je energieniveau en de oorzaken en lokalisatie van energieblokkades;
 • de aanwezigheid van virussen, bacteriën, schimmels en parasieten;
 • je mentale en emotionele toestand, zowel bewust als onbewust;
 • de lokalisatie en invloed van gebitsproblemen;
 • de efficiëntie en effectiviteit van de door jou gebruikte middelen;
 • en hun onderlinge samenhang.

Het bloed afnemen gebeurt op eenvoudige wijze via een prik in je vinger. Het bloed wordt opgevangen in een buisje. En er worden een paar afdrukken op een glasplaatje gezet.

Wil je weten wat je kunt doen om je weer vitaal te voelen? Maak dan nu een afspraak!

Na het maken van de afspraak krijg je een gezondheidsformulier toegestuurd via de mail. Dit formulier ontvang ik graag 2 dagen voor de eerste sessie ingevuld retour. Voor de tweede sessie vraag ik je een eetdagboek bij te houden. Tijdens de 2e sessie ontvang je de uitslag van de bloedanalyse, inclusief een bijbehorend voedings-, suppletie en leefstijl advies.

Inhoud en kosten
 • Bloedanalyse /Laboratoriumkosten
 • 2 sessies van max 1,5 uur + terugkom-sessie van 1 uur na 2 maanden
 • Uitgebreid voedings-, suppletie en leefstijl-advies

Deze Puur Welzijnscheck kost € 387,60,- incl. BTW (Dit bedrag is exclusief de voorgeschreven suppletie)

N.B. Voor informatie over betalingsvoorwaarden, het niet tijdig afzeggen van afspraken en dergelijke gelden mijn algemene voorwaarden.

Aanvraag Puur Welzijnscheck

2 + 6 = ?