Hoe gaan uw medewerkers om met stress?

U wilt graag dat uw werknemers goed in hun vel zitten, dat ze plezier hebben in hun werk en een goede balans ervaren tussen werk en privé. Het is daarbij belangrijk dat ze voor uw bedrijf zo optimaal mogelijk inzetbaar zijn en ze hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

In deze tijd ervaren veel werknemers echter een hoge werkdruk en –stress. Dit kan diverse oorzaken hebben. Bijvoorbeeld omdat er regelmatig veranderingen worden doorgevoerd en er hogere eisen aan werknemers worden gesteld. Hier en daar vallen arbeidsplaatsen weg waarvan het werk dat daardoor ontstaat vaak door minder medewerkers moet worden uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat bij sommige medewerkers de balans een beetje zoekraakt en ze niet goed meer kunnen ontspannen. Ze slapen slechter, kunnen het werk niet loslaten en gaan minder gezond eten. Overspannenheid, of nog erger, een burn-out liggen dan op de loer. Niet goed voor de werknemer, maar ook niet goed voor uw bedrijf.

Geen stresspleister maar integrale aanpak

Wat zijn iemands stressfactoren? Welke invloed hebben deze op mentaal en fysiek niveau? Hoe kan iemand daar verandering en uiteindelijk verbetering in aanbrengen en met welke tools kan iemand in hectische tijden toch meer rust bewaren? Dit zijn een aantal van de onderdelen die aan bod komen als u een medewerker, met hoge mate van stress of als deze inmiddels overspannen of met een burn-out thuis zit, naar mij doorstuurt. Ik bied geen tijdelijke stresspleister, maar een integrale aanpak van coaching, mindfulness, voedings- en leefstijladvies. Met een effectief resultaat.

Via onderstaande button krijgt u informatie over de programma’s die ik uw medewerkers kan bieden.

Naast individuele begeleiding bied ik ook een Anti-stress Workshop voor (kleine) groepen aan. Deze bevat o.a. advies over omgaan met stress, gezonde voeding, leefstijl en mindfulness (ontspannings-) oefeningen. Duur: ongeveer 3 uur.

Wilt u een medewerker doorverwijzen of heeft u nog vragen? Belt of mailt u mij gerust. Klik hier voor mijn contactgegevens.