Puur Hooggevoelig Welzijnstraject

Hoe zou het voor je zijn als je moeitelozer door de dagen komt en je de wereld beter aankunt?

In het Puur Hooggevoelig Welzijnstraject word jij je bewust van hoe je nu met jouw hooggevoeligheid omgaat en alles wat daarmee samenhangt in je leven. Daarbij leer je herkennen welke gevolgen dit heeft op hoe jij je dagelijks mentaal en fysiek voelt. Je wordt je daarbij ook bewust van jouw specifieke kenmerken van hooggevoelig zijn, hoe je deze kunt herkennen en wat je concreet kunt doen om dit niet meer als een last te ervaren, maar als een kracht.

In de basis kun je dit in 5 sessies helder krijgen, de voor jou benodigde tools aanleren en de positieve invloed die dit op je leven kan hebben ervaren. Als je er verder mee blijft oefenen en je voelt dat je steeds bewuster wordt dan zal het langzaam ook vast integreren in je leven.

Het ligt er natuurlijk aan met welke hulpvraag je precies bij mij komt. Waar je het meest last van ondervindt. Waar je verandering in aan wilt brengen. Dat kan soms dieper gaan dan je denkt of verwacht. Wees gerust, daar gaan we samen naar kijken en aan werken. Hoe het nu met je gaat is in ieder geval niet meer wat je wilt. Wel weet je dat als je zo doorgaat, je jezelf verliest en de regie over je leven. Totdat jouw hoofd en lichaam niet meer doen wat jij wilt. Met dit preventieve traject kun je dat, als je er bewust mee aan de slag gaat, voorkomen. Daar begeleid ik jou graag bij.

Ik bied deze 5 sessies met een reden als een vast traject aan. Wonderpillen bestaan helaas niet, in 2 sessies verlicht worden van waar je al je hele leven last van hebt is dan ook onmogelijk. Ook al ben ik goed in wat ik doe. 🙂 Daarbij moet je soms over een hobbel heen om tot verandering te komen. Door de opeenvolging van sessies help ik je daar overheen.

Klikgesprek

Mijn trajecten starten altijd met een gratis klikgesprek, waarbij we met elkaar kennismaken en jouw specifieke hulpvraag bespreken. Het is ook mogelijk om eerst alleen dit klikgesprek aan te vragen, zodat we samen kunnen bespreken welke begeleiding het beste bij jou past. Dit gesprek verplicht je tot niets, dus je kunt erna rustig navoelen of je een traject met mij aan wilt gaan.

Kosten

Mijn sessies van max 1,5 uur kosten € 105,- incl. BTW. Bij het aangaan van een traject van 5 sessies in 1 keer ontvang je 5% korting op de totaalprijs. Dan betaal je € 498,75 i.p.v. € 525,-.

Je ontvangt de factuur voor aanvang van het traject. Bij de eerste sessie ontvang je een mapje voor het maken van aantekeningen en het voegen van de eventuele oefeningen die je tijdens de sessies krijgt aangereikt.

Een terugkomsessie op een later tijdstip is uiteraard altijd mogelijk. Deze kun je los afnemen naar behoefte.

N.B. Voor informatie over betalingsvoorwaarden, het niet tijdig afzeggen van afspraken en dergelijke gelden mijn algemene voorwaarden.

Hulp bij hooggevoeligheid

Aanvraag Puur Hooggevoelig Welzijnstraject

1 + 5 = ?