Aanbod Puur Welzijn

De afgelopen jaren heb ik geleerd wat het beste werkt voor mijn hooggevoelige klanten. Op basis van deze positieve ervaringen bied ik onderstaande oplossingen voor jou aan.

Dit betekent niet dat ze in steen gehouwen staan. Zie jij hieronder niet staan waar jij behoefte aan hebt of wil je een andere mix dan ik aanbied? Dan kunnen we daar altijd in gesprek over gaan. Het gaat er mij om dat wat ik doe jou helpt. Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk het is dat een traject past bij jouw proces en behoefte. Voel vooral geen drempel om contact met mij op te nemen als dat nodig is. Het verplicht je tot niets.

Naast trajecten is het uiteraard ook mogelijk om losse coachsessies aan te vragen. Voor een sessie van 1,5 uur zijn de kosten voor particulieren €105,- inclusief BTW.

Voor bedrijven bied ik trajecten op maat aan met een daarbij passende offerte.

Puur Welzijnscheck

De Puur Welzijnscheck bevat een energetische & morfologische bloedanalyse die jou informatie geeft over hoe mentaal en fysiek fit jij bent. Je krijgt in deze tijd en maatschappij de hele dag veel prikkels, informatie, stressfactoren en dergelijke ongemerkt op je afgevuurd die van grote invloed zijn op je welbevinden. Je merkt dit niet direct op, totdat je ineens klachten krijgt die je eerst af en toe ervaarde, maar die inmiddels chronisch beginnen te worden. Denk aan hoofdpijn, oorsuizingen, buikklachten, chronische moeheid, kleine wisselende pijntjes in je lichaam, enzovoorts. Met deze uitgebreide analyse krijg je daar meer inzicht in en krijg je op basis van de uitslag een bijbehorend suppletie- en voedingsadvies. Deze check is niet alleen voor hooggevoelige mensen, maar voor iedereen die moe is van alle prikkels en wil weten welk effect dit heeft op zijn/haar lichaam en geest.

Klik op onderstaande button voor meer uitgebreide informatie en om je aan te melden.

Puur Hooggevoelig Welzijnstraject

In het Puur Hooggevoelig Welzijnstraject word jij je bewust van hoe je nu met jouw hooggevoeligheid en alles wat daarmee samenhangt in je leven omgaat. En ervaar je in hoeverre dat gevolgen heeft voor hoe jij je mentaal en fysiek voelt. Je wordt je daarbij ook bewust van jouw specifieke kenmerken van hooggevoelig zijn, hoe je deze kunt herkennen en wat je concreet kunt doen om dit niet meer als een last te ervaren, maar als een kracht.

Klik op onderstaande button voor meer uitgebreide informatie en om je aan te melden.

Puur Optimaal Welzijnstraject

In dit traject zijn de Puur Welzijnscheck en het Puur Hooggevoelig Welzijnstraject gebundeld. Dit traject bied ik meestal aan bij overspannenheid- of burn-outklachten. Maar ook als je dat niet bent (gelukkig maar!), maar wel een totale check wilt en wilt leren omgaan met je hooggevoeligheid is dit een goed traject waar je langdurig profijt van krijgt.

Klik op onderstaande button voor meer uitgebreide informatie en om je aan te melden.

UWV Werkfittraject voor hooggevoelige medewerkers

Ik ben verbonden aan ‘Hooggevoelig Heel Gewoon’. Dit bedrijf is al ruim 10 jaar de deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en biedt onder andere coaching en re-integratie begeleiding aan door het hele land. Samen met mijn collega coaches maak ik deel uit van het landelijk dekkende netwerk. Voor het UWV doen we de re-integratiediensten: Modulaire-, Werkfit- en Naar Werk-trajecten. En binnenkort (vermoedelijk vanaf Q3 2022) ook trajecten voor jobcoaching.

Als officiële UWV Werkfitcoach en Hooggevoeligheidsdeskundige mag ik voor ‘Hooggevoelig Heel Gewoon’ jou begeleiden in jouw herstelproces voor genoemde UWV-trajecten. Tijdens een dergelijk traject onderzoeken wij samen waar jij persoonlijk en op je werk tegenaan loopt qua hooggevoeligheid, hoe je dit kunt herkennen en uiteindelijk hoe je met behulp van concrete handvaten hiermee om kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat jouw basiskracht wordt vergroot, waardoor je uiteindelijk ook meer inzicht krijgt in wat jij nodig hebt als werknemer en welke baan hier het beste bij past om zo uiteindelijk duurzaam te kunnen re-integreren.

Klik op onderstaande button voor meer uitgebreide informatie en om je aan te melden.

Hooggevoelig zijn en krachtig in de wereld staan. Ik leer je beiden te bundelen, zodat je de wereld beter aan kunt.

Wat levert werken met mij op voor jou?

integrale aanpak
 • Je begrijpt jezelf en je hooggevoeligheid
 • Je ervaart meer rust in jezelf
 • Je gaat beter slapen
 • Je voelt je fysiek gezonder
 • Je voelt je minder overprikkeld
 • Je bent je bewust van wat wel en niet goed voor jou is
 • Je weet wat je kunt inzetten om in balans te blijven
 • Je hebt meer energie
 • Je kunt de dagelijkse dingen beter aan
 • Je gaat keuzes maken in je leven die beter bij je passen
 • Je leert meer voor jezelf te kiezen
 • Je kunt stressvolle situaties beter aan
 • Je ervaart meer rust en balans in je leven